多様なアプローチから生まれる
唯一無二の料理
2013築地に一凛。2017鎌倉にイチリンハナレ。
常に独自の世界観を表現してきたシェフ齋藤が生み出す新しい食体験のカタチ、TexturA。多様性の街「有楽町」に相応しく、ハイエンドなクラス感とエネルギー溢れる店内で、齋藤が手がける料理はまさに多様。
中華・スパニッシュ・フレンチなど様々なジャンルの料理人たちが一つの厨房に集結し、TexturAならではの齋藤の料理が作られる。
A one of a kind restaurant born out of numerous influences and experiences.
Chef Saito opened Ichirin in Tsukiji in 2013, and Ichirin Hanare in Kamakura in 2017. His desire to express his unique world view through food led him to create TexturA. Located in bustling Yurakucho, TexturA has a luxurious and energetic ambience.
Chef Saito’s dishes reflect that eclectic interior. In one kitchen, chefs skilled in various world cuisines such as Chinese, Spanish, and French, work together in bringing Chef Saito’s vision to life.
ハイカジュアル
カジュアルダイニングエリア
casual dining area
エントランスから望むキラキラのシャンデリアに照らされるハイカウンター。「日々のオフィスワークや、ショッピング後の仕上げに美味しいものを。」「食前酒と前菜を軽くつまんで、そのあとは夜の有楽町へ。」そんな1日の通過点すら、最高の瞬間に変わるはず。食べたいものをアラカルトで好きなだけ。軽やかに訪れるのに丁度良いカジュアルダイニングエリア。
Upon entering TexturA, a high counter illuminated with the bright lights of chandeliers comes into view.
Customers wanting a delicious meal after a hard days work; energy replenishment after shopping; something light like appertifs or a few appetizers before a night on the town; dishes can be ordered a la carte here to satisfy any need.
ハイエンド
レストランエリア
restaurant area
カジュアルダイニングエリアをくぐり抜けて、広がる大空間。ヘリンボーンの床に軽快に響くたくさんの靴の音。喧騒も心地よいテーブル席に供される革新的なコース料理。この料理を食べるために。このお酒を飲むために。この時間を過ごすために。この空間が今日の最終目的地。大人にこそ許されたエキサイティングな食体験を味わうレストランエリア。
Passing through the casual dining area, TexturA boasts an expansive restaurant setting. The pitter patter of many footsteps can be heard across the herringbone floor. In this vibrant and dynamic atmosphere, customers can sit back and enjoy the innovative course cuisine. An array of dishes that awaken taste buds and leave one feeling supremely satisfied. TexturA invites you to have a wonderful culinary experience. We look forward to serving you.
東京都千代田区有楽町1-7-1 有楽町電気ビル1階
1-7-1 Yurakucho, Chiyoda-ku, Tokyo